Elinstallation i Göteborg

Söker du en elektriker i göteborgsområdet med bred och mångårig kompetens? Då har du kommit rätt.

Vi erbjuder elinstallation i Göteborg

Professionell elinstallation

Söker du en noggrann elektriker i Göteborg med omnejd då har du kommit rätt. Vi är ett komplett elinstallationsföretag som utför alla typer av elinstallationer och servicejobb, stora som små. Vi prioriterar att ni som kund alltid får en snabb och personlig service när ni väljer att anlita oss för elinstallation i Göteborg. Vi garanterar ett snyggt och väl utfört arbete.

Med vår elservice hjälper vi dig att få en säker el i vardagen. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag, fastighetsägare, butiker, bostadsrättsföreningar, kommuner och skolor.

Vår främsta styrka är vårt engagemang och goda kundbemötande. Vår kunniga och certifierade personal tar hand om ert uppdrag. Vi är ett komplett elinstallationsföretag som besitter gedigen och mångårig kompetens. Högsta fokus för oss ligger på nöjda kunder med avseende på säkra och kvalitetsmedvetna elinstallationer och reparationer i Göteborg.

Certifierad elektriker nära dig

Oavsett vad du har för elbehov så är vi rätt firma för dig. Vi utför många olika typer av elinstallationer, allt från butiksbelysning till installation av laddbox. Vi erbjuder belysningsinstallationer såväl inomhus som utomhus. Detta innefattar bland annat belysning av altan, spottar och fasadbelysning. Vi erbjuder en komplett service med både nyinstallationer, kompletterande elinstallationer samt reparationer i Göteborg med omnejd. 

För din trygghet är det viktigt att låta en certifierad elektriker att ta hand om arbetet, så att elinstallationen blir fackmannamässigt utfört enligt branschens alla standarder. En behörig elektriker ska användas vid installation av ny el eller ändring av befintlig elinstallation. Dels p.g.a. elsäkerheten men också så att försäkringar gäller. I situationer där det finns en kombination av vatten och el, exempelvis vid pool- och spainstallationer, är det extra viktigt att en behörig elektriker utför arbetet. Anlitar du en obehörig elektriker så gäller vanligtvis inte försäkringar vid eventuella fel eller om något går sönder. Vi använder alltid material av högsta kvalitet när vi utför våra arbeten. 

Vid köp av en ny bostad är det viktigt att det utförs en elbesiktning innan köpet, så att elinstallationerna ses över och dokumenteras. El som är felinstallerad ökar risken för brand, olyckor och skador. Kontakta oss idag för mer information!

Zemcom installationer.

Vi arbetar bland annat med följande elinstallationer

Viktigt att tänka på vid en elinstallation

Vid en elinstallation är det viktigt att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert sätt för att undvika olyckor. Tänk på att anlita en kvalificerad elektriker som har behörighet och erfarenhet av att utföra de installationer du behöver hjälp med. Är du osäker på om din tänkta renovering är genomförbar? Fråga gärna våra erfarna elektriker. Vi hjälper er med elinstallationer i Göteborg!

Kontakta oss idag!

Vi ser fram emot att bli din samarbetspartner inom el och kommunikation.